H&H Brand (H-Brand.nl)  
   

Home Over ons Contact ons

Zoeken: Geavanceerd zoeken
HomeBezorgservice / voorwaarden  
Bezorgservice / voorwaarden
 

H&H Brand bezorgt uw nieuwe producten in de regio Drechtsteden en Rijnmond. Bij aflevering van uw producten worden deze kundig door ons aangesloten. Bel voor meer informatie omtrent de bezorgkosten naar 06-06-23830324.

Indien u dit wenst, nemen wij uw oude apparatuur retour. Wij verzoeken u dit bij uw de bestelling van uw nieuwe apparaat te vermelden.

Wij bezorgen in de plaatsen: Dordrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Papendrecht, Barendrecht, Sliedrecht, Hendrik – Ido- Ambacht, Alblasserdam, Ridderkerk en Rotterdam (w.o. alle deelgemeenten van Rotterdam).

 

Woont u niet in de regio Drechtsteden en Rotterdam, maar wilt u wel gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact op met H&H Brand voor de bezorgkosten buiten deze regio’s.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@h-brand.nl

Zie hieronder onze algemene bezorgvoorwaarden:

 

Bezorgvoorwaarden H&H Brand (H-brand.nl):

-          Zorg dat er iemand aanwezig is op de afgesproken bezorgdag;

-          Zorg ervoor dat u tijdens de aflevering voldoende geld in huis heeft, indien u nog moet betalen;

-          Wij verzoeken u de ingang / doorgang van uw woning vrij te maken van obstakels zo als schilderijen, fietsen, planten en kinderwagen;

-           Voor schade aangericht tijdens de bezorging aan bovengenoemde of soortgelijke zaken zijn wij niet aansprakelijk;

-          Apparaten worden aangesloten met het standaard aansluitmateriaal welke wordt meegeleverd door de fabrikant (apparaten worden aan huis niet gedemonstreerd) Het aansluiten in de woning gebeurt op bestaande voorzieningen mits deze op de plek van het nieuw te plaatsen apparaat zijn aangebracht en compleet en goed bruikbaar zijn.

 

Extra informatie:
Indien uw oude apparaat door ons moet worden meegenomen, verzoeken wij u deze te ontkoppelen, schoon te maken en gereed te zetten voor transport. Het transport van  oude apparaten binnen uw woning geschiedt op uw eigen risico (bijvoorbeeld: lekkage van water uit oude wasautomaat of koelkast). 

 

Wij verzoeken u zoveel mogelijk met gepast geld te betalen. Indien u geen geld in huis heeft, zijn wij genoodzaakt de apparaten mee retour te nemen. Wij kunnen helaas niet wachten wanneer tijdens de aflevering het geld nog opgehaald moet worden. 

Niet gegarandeerde betaalmiddelen worden niet geaccepteerd. 
Na controle tekent u voor: “ontvangst in goede staat en onbeschadigd”. 
Schadeclaims achteraf kunnen niet in behandeling worden genomen. 
Hebt u desondanks nog vragen, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons. 
Voor informatie over de te verwachten aflevertijd kunt u de dag voor aflevering bellen: 

 

0622-200785

Home    
Catalogus    
Mijn account    
Winkelwagen    
Laden...