H&H Brand (H-Brand.nl)  
   

Home Over ons Contact ons

Zoeken: Geavanceerd zoeken
HomeWasautomaten1600 TOERENPanasonic NA168VG4 A+++ koolborstellloze motor  
Panasonic NA168VG4 A+++ koolborstellloze motor

Bekijk grotere afbeelding

Adviesprijs: 799.00
Onze prijs: 649.00
U bespaart: 150.00 (19%)
1 Artikelen

Omschrijving
Stuur naar vriend

Volledig automatische wasmachine A+++

Groot laadvermogen van 8 kg
Met een groot laadvermogen van 8 kg, Inverter technologie en intelligente wasopties, is Panasonic's nieuwe NA-168VG4 ontworpen met u en uw levensstijl in gedachten.

 
Energiebesparend

De Panasonic Hydro-active+ technologie omvat 5 sproeisystemen die het water in meerdere richtingen spuiten, waardoor het wasgoed sneller nat is en er dus minder water benodigd is. Daarnaast detecteert de Perfect Sense technologie exact het aantal kledingstukken en past hierop het benodigde water aan. Dankzij de Auto Power off functie schakelt de machine automatisch de stroom uit als het programma beëindigd is. De NA-168VG4 is 35% energie zuiniger dan een standaard A+++ klasse wasmachine.

 
Ontwikkeld met uw levensstijl in gedachten

De wasmachine heeft een Eco/Snel instelling. De Eco instelling is ideaal als u energie en water wilt besparen. Maar mocht u sneller willen wassen zorgt de Snel Instelling er voor dat u 40% aan tijd bespaart.

 
Een oplossing voor elk weefsel

De nieuwe Panasonic NA-168VG4 heeft een grote keuze aan programma's zoals Denim, Outdoor, Huidvriendelijk, etc. die het wassen voor u vereenvoudigen. Daarbij garandeert de Sazanami trommel een zachte en efficiente wascyclus.

 
Stiller wassen
Door de borstelloze inverter motor en het stille boogvormige design die geluid en trillingen absorbeert, is de wasmachine zeer stil.

 

  
*
  
  
*

Voor veiligheidsredenen moet u de volgende codes invulen

  Redraw

Codes: 

Home    
Catalogus    
Mijn account    
Winkelwagen    
Laden...