H&H Brand (H-Brand.nl)  
   

Home Over ons Contact ons

Zoeken: Geavanceerd zoeken
HomeWasautomaten1400 TOERENWhirlpool Cento 1400  
Whirlpool Cento 1400

Bekijk grotere afbeelding

Adviesprijs: 439.00
Onze prijs: 349.00
U bespaart: 90.00 (21%)
2 Artikelen

Omschrijving
Stuur naar vriend

Whirlpool Cento 1400
De Cento 1400 wasmachine maakt deel uit van het Green Generation assortiment. Deze machine scoort het beste in zijn klasse op het gebied van wasprestaties en energie-efficiëntie.

6th Sense® technologie

De nieuwe 6th Sense® Green Generation wasmachines van Whirlpool garanderen perfecte wasresultaten met een besparing tot 50% in tijd, water en energie. U selecteert het soort wasgoed en de 6th Sense® wasmachin bepaalt tijd, water en energie. Sensoren controleren voortdurend de wascyclus en zorgen voor optimale wasprestaties voor al uw wasgoed.

Uitgestelde Start

De uitgestelde start is ideaal als je bijvoorbeeld vroeg de deur uit gaat en weer laat thuis komt. Je stelt het gewenste programma in, de tijd dat je verwacht weer terug te zijn en klaar. Zo voorkom je dat de natte was de hele dag in de trommel ligt.

Energieklasse A++
Door de 6th Sense Technieken van Whirlpool krijgt de Cento 1400 energielabel A++. Dat is dus 20% zuiniger dan een standaard machine met energielabel A.

Kort programma
Met een kort programma of opfrisprogramma kun je kleding die eenmaal is gedragen of naar rook ruikt opfrissen. De duur van dit programma is afhankelijk van de hoeveelheid was die je in de trommel stopt.

Wolprorgramma
Kwetsbare wollen kleding wassen kan moeilijk zijn. Maar de Cento 1400 wasmachine heeft een speciaal wolprogramma waarmee uw kleding voorzichtig gewassen wordt voor perfecte resultaten.

Trommelinhoud
De Cento 1400 beschikt over een wastrommel met inhoud van 6 kilo. Dat is dus 20% meer inhoud dan bij een standaard wasmachine.

Stille Motor
De Cento 1400 beschikt over een koolborstelloze motor. Het voordeel hiervan is dat de motor direct wordt aangedreven en dus een stuk stiller is. 

Productinformatie algemeen:
  • Centrifuge instelbaar tot 1400 toeren
  • Uitgestelde start
  • Maximaal Vulgewicht 6 kg
  • Voorlader
  • Energieklasse A++
  • Voorzien van een Koolborstelmotor
  • Speciaal Kort Programma
  • Afmetingen (HxBxD) 85x59,5x53,5cm

  
*
  
  
*

Voor veiligheidsredenen moet u de volgende codes invulen

  Redraw

Codes: 

Home    
Catalogus    
Mijn account    
Winkelwagen    
Laden...